De prostaatkanker waar O'Neal aan lijdt zit momenteel in het vierde stadium. Ten spijt van het slechte nieuws voelt O'Neal zich toch opgelucht. Hoewel ik eerst geschrokken was door het nieuws ben ik toch blij dat de kanker zo vroeg werd vastgesteld en dat de kans op volledige genezing aanzienlijk is", vertelde de acteur aan People.

O'Neal overwon in de late jaren '90 al eens leukemie. Drie jaar geleden verloor hij zijn vrouw Farah Fawcett ook al aan kanker.

De carrière van O'Neal kende zijn hoogtepunt in de jaren zeventig met klassieke films als 'Love Story', 'Paper Moon' en Stanley Kubricks 'Barry Lyndon'. (JVDV)

De prostaatkanker waar O'Neal aan lijdt zit momenteel in het vierde stadium. Ten spijt van het slechte nieuws voelt O'Neal zich toch opgelucht. Hoewel ik eerst geschrokken was door het nieuws ben ik toch blij dat de kanker zo vroeg werd vastgesteld en dat de kans op volledige genezing aanzienlijk is", vertelde de acteur aan People. O'Neal overwon in de late jaren '90 al eens leukemie. Drie jaar geleden verloor hij zijn vrouw Farah Fawcett ook al aan kanker. De carrière van O'Neal kende zijn hoogtepunt in de jaren zeventig met klassieke films als 'Love Story', 'Paper Moon' en Stanley Kubricks 'Barry Lyndon'. (JVDV)