Ryan Gosling heeft zich met 'Drive' en 'Gangster Squad' opgewerkt tot één van de populairste acteurs in Hollywood, maar dit is de eerste keer dat hij achter de camera's zal plaatsnemen. Gosling kan voor de vertolkingen in 'How To Catch A Monster' rekenen op de hulp van oa. Eva Mendes, Christina Hendricks en Matt Smith, die de hoofdrol speelt in de BBC-serie 'Dr.Who'.

De film 'How To Catch A Predator' speelt zich af in het surrealistische droomlandschap van een verdwijnende stad. Het verhaal draait rond een alleenstaande moeder met twee kinderen die wordt meegetrokken in een donkere en macabere fantasywereld, terwijl haar tienerzoon een geheime weg ontdekt naar een onderwaterstad.

Voor Matt Smith is het de eerste keer dat zal hij zal meedraaien in een grote Hollywood-productie. De Brit is vooral over de grote plas bekend als Dr. Who in de gelijknamige BBC-serie. Hij heeft juist de opnames van het derde seizoen van die reeks afgerond en is ook klaar met zijn regie van 'Cargese', een kortfilm in opdracht van Sky Arts Series Playhouse Presents. (XVdL)

Drive (2011)

Ryan Gosling heeft zich met 'Drive' en 'Gangster Squad' opgewerkt tot één van de populairste acteurs in Hollywood, maar dit is de eerste keer dat hij achter de camera's zal plaatsnemen. Gosling kan voor de vertolkingen in 'How To Catch A Monster' rekenen op de hulp van oa. Eva Mendes, Christina Hendricks en Matt Smith, die de hoofdrol speelt in de BBC-serie 'Dr.Who'. De film 'How To Catch A Predator' speelt zich af in het surrealistische droomlandschap van een verdwijnende stad. Het verhaal draait rond een alleenstaande moeder met twee kinderen die wordt meegetrokken in een donkere en macabere fantasywereld, terwijl haar tienerzoon een geheime weg ontdekt naar een onderwaterstad. Voor Matt Smith is het de eerste keer dat zal hij zal meedraaien in een grote Hollywood-productie. De Brit is vooral over de grote plas bekend als Dr. Who in de gelijknamige BBC-serie. Hij heeft juist de opnames van het derde seizoen van die reeks afgerond en is ook klaar met zijn regie van 'Cargese', een kortfilm in opdracht van Sky Arts Series Playhouse Presents. (XVdL) Drive (2011)