Met een cast van stellaire proporties vertelt Ruben Fleischer - de maker van 'Zombieland' en '30 Minutes or Less' - de geschiedenis van misdaadkopstuk Mickey Cohen. De film, badend in een broeierige noir-sfeer, speelt zich af in het Los Angeles van de jaren '40 en belicht de verhuis van Cohen van de Amerikaanse oostkust naar Los Angeles. Daar bouwt hij een lucratief misdaadimperium op, dik tegen de zin van de lokale politiemacht.

Voor het explosieve personage van de maffiabaas doet Fleischer een beroep op rasacteur Sean Penn. Ryan Gosling, Josh Brolin en Nick Nolte meten zich de fedora's aan als politiemacht van LA. Femme fatale van dienst is Emma Stone.

Vanaf 7 november in de Belgische bioscopen. (JVDV)

Met een cast van stellaire proporties vertelt Ruben Fleischer - de maker van 'Zombieland' en '30 Minutes or Less' - de geschiedenis van misdaadkopstuk Mickey Cohen. De film, badend in een broeierige noir-sfeer, speelt zich af in het Los Angeles van de jaren '40 en belicht de verhuis van Cohen van de Amerikaanse oostkust naar Los Angeles. Daar bouwt hij een lucratief misdaadimperium op, dik tegen de zin van de lokale politiemacht. Voor het explosieve personage van de maffiabaas doet Fleischer een beroep op rasacteur Sean Penn. Ryan Gosling, Josh Brolin en Nick Nolte meten zich de fedora's aan als politiemacht van LA. Femme fatale van dienst is Emma Stone. Vanaf 7 november in de Belgische bioscopen. (JVDV)