'Only God Forgives' gaat over de Britse misdadiger Julian (Gosling) die samen met zijn broer drugs smokkelt van Bangkok naar Europa. Als Julians broer wordt vermoord trekt de mater familias (Kristin Scott Thomas) naar Thailand om wraak te nemen.

Uit de eerste beelden die vrijgegeven werden van de film blijkt dat niet enkel het personage van Kristin Scott Thomas haar handen vuil maakt. Een foto toont een zwaar toegetakelde Ryan Gosling.

'Only God Forgives' is de tweede samenwerking tussen Gosling en Winding-Refn. In Drive -de film waarvoor de Deense cineast de prijs voor beste regie won in Cannes- speelt Gosling de hoofdrol.

Winding-Refn wil de film in augustus afhebben. Hij mikt op een première op het filmfestival van Venetië. (BW)

'Only God Forgives' gaat over de Britse misdadiger Julian (Gosling) die samen met zijn broer drugs smokkelt van Bangkok naar Europa. Als Julians broer wordt vermoord trekt de mater familias (Kristin Scott Thomas) naar Thailand om wraak te nemen. Uit de eerste beelden die vrijgegeven werden van de film blijkt dat niet enkel het personage van Kristin Scott Thomas haar handen vuil maakt. Een foto toont een zwaar toegetakelde Ryan Gosling. 'Only God Forgives' is de tweede samenwerking tussen Gosling en Winding-Refn. In Drive -de film waarvoor de Deense cineast de prijs voor beste regie won in Cannes- speelt Gosling de hoofdrol. Winding-Refn wil de film in augustus afhebben. Hij mikt op een première op het filmfestival van Venetië. (BW)