"Beyond Sleep" is een internationale, Engelstalige film van Nederlandse makelij, gebaseerd op de beroemde roman "Nooit meer slapen" van Willem Frederik Hermans. Regisseur is Boudewijn Koole en Reinout Scholten van Aschat vertolkt de hoofdrol van de jonge geoloog Alfred Issendorf, die op zoek naar meteorieten ontberingen lijdt in Noorwegen.

Acht films, waaronder het Nederlandse "History's Future" van Fiona Tan, doen mee in de competitie van het IFFR. Ze dingen mee naar de Hivos Tiger Award, waaraan een bedrag van 40.000 euro is verbonden. Verder is er een speciale juryprijs van 10.000 euro. Het festival vindt plaats van woensdag 27 januari tot en met zondag 7 februari. (Belga)

"Beyond Sleep" is een internationale, Engelstalige film van Nederlandse makelij, gebaseerd op de beroemde roman "Nooit meer slapen" van Willem Frederik Hermans. Regisseur is Boudewijn Koole en Reinout Scholten van Aschat vertolkt de hoofdrol van de jonge geoloog Alfred Issendorf, die op zoek naar meteorieten ontberingen lijdt in Noorwegen. Acht films, waaronder het Nederlandse "History's Future" van Fiona Tan, doen mee in de competitie van het IFFR. Ze dingen mee naar de Hivos Tiger Award, waaraan een bedrag van 40.000 euro is verbonden. Verder is er een speciale juryprijs van 10.000 euro. Het festival vindt plaats van woensdag 27 januari tot en met zondag 7 februari. (Belga)