De film vertelt het verhaal van een jong studentenkoppel dat opgroeit in het West-Duitsland van eind de jaren zestig. Volgens de Franse regisseur Christian Carion waren de juryleden unaniem enthousiast over de film. "Het verleden dat weer opduikt, de trauma's die op een subtiele manier gepresenteerd worden. Er wordt gespeeld met zwart-wit en kleur. En de casting is formidabel: de Duitse actrice Victoria Schulz speelt geweldig", zo meldt het jurylid.

De White Iris Award, voor het beste debuut, werd toegekend aan de Deens-Duitse film "In your arms" van Samanou Acheche Sahlstrøm. De Jury Award ging dan weer naar "Body", van de Poolse regisseuse Malgorzata Szumowska.

Het filmfestival van Brussel heeft in totaal zowat 30.000 bezoekers geteld.

(Belga/RR)

De film vertelt het verhaal van een jong studentenkoppel dat opgroeit in het West-Duitsland van eind de jaren zestig. Volgens de Franse regisseur Christian Carion waren de juryleden unaniem enthousiast over de film. "Het verleden dat weer opduikt, de trauma's die op een subtiele manier gepresenteerd worden. Er wordt gespeeld met zwart-wit en kleur. En de casting is formidabel: de Duitse actrice Victoria Schulz speelt geweldig", zo meldt het jurylid. De White Iris Award, voor het beste debuut, werd toegekend aan de Deens-Duitse film "In your arms" van Samanou Acheche Sahlstrøm. De Jury Award ging dan weer naar "Body", van de Poolse regisseuse Malgorzata Szumowska. Het filmfestival van Brussel heeft in totaal zowat 30.000 bezoekers geteld.(Belga/RR)