Danny Trejo keert terug als de onteerde federale Machete Cortez. In 'Machete' wordt Trejo verraden door zijn werkgever, waarop hij aan een helse wraakactie begint. De bloederige film toonde erg veel bekende namen, waaronder Michelle Rodriguez, Lindsey Lohan, Jessica Alba en zelfs Robert De Niro.

Als er één ding is waar Rodriguez ons keer op keer mee confronteert, dan zijn het wel de ontelbare manieren om een mens de pijp uit te laten gaan. Model voor de toon van de film is de scène waarin Machete met de ingewanden van een 'bad Guy' een verdieping lager slingert.

In 'Machete Kills' wordt Machete ingehuurd door de Amerikaanse regering om een wapenhandelaar, die van plan is om een wapen de ruimte in te schieten, tegen te houden. Er bestaat nog geen zekerheid over de deelnemende acteurs, maar Jessica Alba, Michelle Rodriguez en Michelle Williams zouden al een rol krijgen. Nu is dus ook Mel Gibson een mogelijkheid geworden. Tijdens de voorbereidingen van de 'Machete' sequel, komt Rodriguez' tweede project, 'Sin City: A Dame To Kill For', ook non-stop in de aandacht met aankondigingen van nieuwe castleden.

Zowel 'Machete Kills' als 'Sin City: A Dame To Kill For' zijn aangekondigd voor 2013.

Trailer Machete(JG)

Danny Trejo keert terug als de onteerde federale Machete Cortez. In 'Machete' wordt Trejo verraden door zijn werkgever, waarop hij aan een helse wraakactie begint. De bloederige film toonde erg veel bekende namen, waaronder Michelle Rodriguez, Lindsey Lohan, Jessica Alba en zelfs Robert De Niro.Als er één ding is waar Rodriguez ons keer op keer mee confronteert, dan zijn het wel de ontelbare manieren om een mens de pijp uit te laten gaan. Model voor de toon van de film is de scène waarin Machete met de ingewanden van een 'bad Guy' een verdieping lager slingert. In 'Machete Kills' wordt Machete ingehuurd door de Amerikaanse regering om een wapenhandelaar, die van plan is om een wapen de ruimte in te schieten, tegen te houden. Er bestaat nog geen zekerheid over de deelnemende acteurs, maar Jessica Alba, Michelle Rodriguez en Michelle Williams zouden al een rol krijgen. Nu is dus ook Mel Gibson een mogelijkheid geworden. Tijdens de voorbereidingen van de 'Machete' sequel, komt Rodriguez' tweede project, 'Sin City: A Dame To Kill For', ook non-stop in de aandacht met aankondigingen van nieuwe castleden. Zowel 'Machete Kills' als 'Sin City: A Dame To Kill For' zijn aangekondigd voor 2013. Trailer Machete (JG)