Orci is momenteel, in samenwerking met J.D. Payne en Patrick McKay, bezig met het script voor de nieuwe Star Trek-film. Het nieuws dat Orci nu naast de pen ook de camera zal bedienen, volgt na de bekendmaking dat Roberto Orci en zijn vaste schrijfpartner Alex Kurtzman hun eigen weg zouden inslaan om op die manier meer regie-opdrachten te kunnen aannemen.

J.J. Abrams, de regisseur van de twee vorige Star Trek-verfilmingen, heeft het momenteel erg druk met de regie van Star Wars VII en zal enkel het productieteam vervoegen voor de derde Star Trek.

De plot van Star Trek 3 is nog onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen Chris Pine en Zachary Quinto opnieuw in de huid kruipen van James T. Kirk en Spock. (LP)

Orci is momenteel, in samenwerking met J.D. Payne en Patrick McKay, bezig met het script voor de nieuwe Star Trek-film. Het nieuws dat Orci nu naast de pen ook de camera zal bedienen, volgt na de bekendmaking dat Roberto Orci en zijn vaste schrijfpartner Alex Kurtzman hun eigen weg zouden inslaan om op die manier meer regie-opdrachten te kunnen aannemen. J.J. Abrams, de regisseur van de twee vorige Star Trek-verfilmingen, heeft het momenteel erg druk met de regie van Star Wars VII en zal enkel het productieteam vervoegen voor de derde Star Trek. De plot van Star Trek 3 is nog onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen Chris Pine en Zachary Quinto opnieuw in de huid kruipen van James T. Kirk en Spock. (LP)