Ricky Gervais gaat David Brent nieuw leven inblazen. Niet in een nieuwe reeks van 'The Office' waarin hij uitblonk als de immer egocentrische en gênant komische manager van papierbedrijf Wernham Hogg, maar deze keer in een langspeelfilm onder de noemer 'Life on the Road'. Dat schrijft The Guardian.

Brent ruilt zijn legendarische kostuumbroek, hemd en das voor een outfit als vertegenwoordiger die een ultieme poging onderneemt om een rockheld te worden. Het verhaal focust op Brents handel en wandel 15 jaar nadat hij door zijn vorige werkgever op straat werd gezet. Hij wil op tournee te gaan.

'Brent denkt dat het allemaal loopt alsof Scorsese zich The Rolling Stones waant. Je krijgt het tegenovergestelde te zien. Hij sprookje wordt pure horror. Hij moet aan zijn pensioengeld zitten, want zijn muzikanten kosten hem meer dan de opbrengsten uit de ticketverkoop', aldus Gervais.

De Britse stand-upcomedian zal zelf de film in mockumentary-stijl regisseren. Net als in 'The office'. Dat wordt dus opnieuw lachen geblazen, als zal er weer een flinke portie plaatsvervangende schaamte mee gemoeid zijn. Volgend jaar gaat de prent in productiefase.

'The Office' waarmee Gervais wereldwijd potten brak en het grote publiek voor het eerst kennismaakte met David Brent, kwam al in 2003 tot een einde. Hoewel de reeks slechts twee seizoenen telde, werd het heerlijke hoofdpersonage een waar cultfenomeen. Brent dook daarna nog eens op in een cameo in de Amerikaanse remake van de hitserie, in een sketch voor de Britse liefdadigheidsactie Comic Relief, en als gitaargoeroe in een reeks online gitaarlessen. En dus binnenkort in 'Life on the Road'.

Ricky Gervais gaat David Brent nieuw leven inblazen. Niet in een nieuwe reeks van 'The Office' waarin hij uitblonk als de immer egocentrische en gênant komische manager van papierbedrijf Wernham Hogg, maar deze keer in een langspeelfilm onder de noemer 'Life on the Road'. Dat schrijft The Guardian. Brent ruilt zijn legendarische kostuumbroek, hemd en das voor een outfit als vertegenwoordiger die een ultieme poging onderneemt om een rockheld te worden. Het verhaal focust op Brents handel en wandel 15 jaar nadat hij door zijn vorige werkgever op straat werd gezet. Hij wil op tournee te gaan.'Brent denkt dat het allemaal loopt alsof Scorsese zich The Rolling Stones waant. Je krijgt het tegenovergestelde te zien. Hij sprookje wordt pure horror. Hij moet aan zijn pensioengeld zitten, want zijn muzikanten kosten hem meer dan de opbrengsten uit de ticketverkoop', aldus Gervais.De Britse stand-upcomedian zal zelf de film in mockumentary-stijl regisseren. Net als in 'The office'. Dat wordt dus opnieuw lachen geblazen, als zal er weer een flinke portie plaatsvervangende schaamte mee gemoeid zijn. Volgend jaar gaat de prent in productiefase.'The Office' waarmee Gervais wereldwijd potten brak en het grote publiek voor het eerst kennismaakte met David Brent, kwam al in 2003 tot een einde. Hoewel de reeks slechts twee seizoenen telde, werd het heerlijke hoofdpersonage een waar cultfenomeen. Brent dook daarna nog eens op in een cameo in de Amerikaanse remake van de hitserie, in een sketch voor de Britse liefdadigheidsactie Comic Relief, en als gitaargoeroe in een reeks online gitaarlessen. En dus binnenkort in 'Life on the Road'.