'De rouille et d'os', de film waarin ze met Matthias Schoenaerts de hoofdrol speelt, is nog maar net in première gegaan en Marion Cotillard heeft al een nieuw aanbod op zak. Oscarwinnaar Ashgar Farhadi kan rekenen op de Française voor zijn eerste niet-Iraanse film. De voorlopig naamloze film zal komende herfst in Parijs worden opgenomen.

De Franse diva Marion Cotillard heeft er drukke tijden opzitten en daar lijkt niet meteen verandering in te komen. Na verschijningen in toppers als 'Inception', 'Midnight in Paris' en 'De rouille et d'os' zal ze deze zomer ook nog te zien zijn in de langverwachte Batman sequel 'The Dark Knight Rises'.

Momenteel is de schoonheid te zien op de rode loper in Cannes aan de zijde van onze eigen Matthias Schoenaerts. (JG)

'De rouille et d'os', de film waarin ze met Matthias Schoenaerts de hoofdrol speelt, is nog maar net in première gegaan en Marion Cotillard heeft al een nieuw aanbod op zak. Oscarwinnaar Ashgar Farhadi kan rekenen op de Française voor zijn eerste niet-Iraanse film. De voorlopig naamloze film zal komende herfst in Parijs worden opgenomen. De Franse diva Marion Cotillard heeft er drukke tijden opzitten en daar lijkt niet meteen verandering in te komen. Na verschijningen in toppers als 'Inception', 'Midnight in Paris' en 'De rouille et d'os' zal ze deze zomer ook nog te zien zijn in de langverwachte Batman sequel 'The Dark Knight Rises'. Momenteel is de schoonheid te zien op de rode loper in Cannes aan de zijde van onze eigen Matthias Schoenaerts. (JG)