Net als in het gelijknamige kwajongensprogramma op 2BE proberen comedians en foute vrienden Christophe Stienlet, Thomas Smith, Begijn Le Bleu en Jeron Dewulf elkaar de loef af te steken met vettige verborgencameralollen en gênante dito grollen. Alleen doen ze dat deze keer in een wat exotischer kader, en vervoegt 'Bartje van Schuif af' het stupide gezelschap - kwestie van de groepsdynamiek nog wat dwazer te maken.

De humor is platvloers en tenenkrullend. Of schaterlacht u écht bij het zien van een stelletje Vlamingen dat, met enkel een scheve slip aan, door de winkelstraat van Cap d'Agde paradeert, of vermomd als straatartiest nietsvermoedende passanten op de kont slaat: 'Can I draw your kiwi, or do you have a brésilienne?'

Geen idee wat dit onding met cinema te maken heeft, maar het heeft zijn titel alvast niet gestolen.

Net als in het gelijknamige kwajongensprogramma op 2BE proberen comedians en foute vrienden Christophe Stienlet, Thomas Smith, Begijn Le Bleu en Jeron Dewulf elkaar de loef af te steken met vettige verborgencameralollen en gênante dito grollen. Alleen doen ze dat deze keer in een wat exotischer kader, en vervoegt 'Bartje van Schuif af' het stupide gezelschap - kwestie van de groepsdynamiek nog wat dwazer te maken.De humor is platvloers en tenenkrullend. Of schaterlacht u écht bij het zien van een stelletje Vlamingen dat, met enkel een scheve slip aan, door de winkelstraat van Cap d'Agde paradeert, of vermomd als straatartiest nietsvermoedende passanten op de kont slaat: 'Can I draw your kiwi, or do you have a brésilienne?' Geen idee wat dit onding met cinema te maken heeft, maar het heeft zijn titel alvast niet gestolen.