In de Knack Focus vindt u enkele geslaagde remakes terug, maar op de site selecteerden we vijf oldies van een heel ander kaliber die vanaf 2011 uit hun graf herrijzen.

DoomMet een imdb-score van 5.1 kan "Doom" bezwaarlijk een meesterwerk genoemd worden, en toch hebben ze in Hollywood beslist om er een nieuwe versie van te maken. Of Dwayne "The Rock" Johnson ook ditmaal zijn "Big Fucking Gun" mag bovenhalen is nog niet bekend.

Commando
In "Commando" rukt Schwarzenegger hele zetels uit zijn auto, gooit hij telefooncellen in het rond en lanceert de meest tijdloze one-liners. Onsterfelijk B-filmplezier, maar binnenkort als remake te vermijden in uw bioscoop. Voorlopig wijst alles erop dat Sam "Avatar" Worthington in de huid van John Matrix zal kruipen.

Conan The Barbarian
Hoewel "The Governator" heeft aangekondigd dat hij terug films wil maken, zal hij ook in die andere gespierde klassieker"Conan The Barbarian" niet meespelen. De teaser-trailer staat online, en daarmee is alles gezegd.

The Bodyguard
Waarom ze in godsnaam een reboot van"The bodyguard" willen maken is voor cinemaliefhebbers misschien een raadsel, maar in Hollywood zijn de motieven duidelijk: de film bracht ruim 400 miljoen dollar op. Kevin Costner en Whitney Houson zullen deze keer niet van de pathetische partij zijn, maar Lady Gaga en Rihanna worden alvast genoemd als mogelijke vervangsters. Bij wijze van originele invalshoek zal de lijfwacht ditmaal een Irak-veteraan zijn.

Robocop
Filmstudio MGM staat op het randje van faillissement en dus wordt er op veilig gespeeld met een nieuwe versie van "Robocop". De remake van de eerste Hollywood-uitstap van onze noorderbuur Paul Verhoeven leek even door Darren Aronofsky ("The Black Swan") geregisseerd te worden, maar nu mag de Braziliaan Jose Padilha ("Tropa de Elite") het vuile werk opknappen.

(cka)

In de Knack Focus vindt u enkele geslaagde remakes terug, maar op de site selecteerden we vijf oldies van een heel ander kaliber die vanaf 2011 uit hun graf herrijzen.DoomMet een imdb-score van 5.1 kan "Doom" bezwaarlijk een meesterwerk genoemd worden, en toch hebben ze in Hollywood beslist om er een nieuwe versie van te maken. Of Dwayne "The Rock" Johnson ook ditmaal zijn "Big Fucking Gun" mag bovenhalen is nog niet bekend.Commando In "Commando" rukt Schwarzenegger hele zetels uit zijn auto, gooit hij telefooncellen in het rond en lanceert de meest tijdloze one-liners. Onsterfelijk B-filmplezier, maar binnenkort als remake te vermijden in uw bioscoop. Voorlopig wijst alles erop dat Sam "Avatar" Worthington in de huid van John Matrix zal kruipen. Conan The Barbarian Hoewel "The Governator" heeft aangekondigd dat hij terug films wil maken, zal hij ook in die andere gespierde klassieker"Conan The Barbarian" niet meespelen. De teaser-trailer staat online, en daarmee is alles gezegd. The Bodyguard Waarom ze in godsnaam een reboot van"The bodyguard" willen maken is voor cinemaliefhebbers misschien een raadsel, maar in Hollywood zijn de motieven duidelijk: de film bracht ruim 400 miljoen dollar op. Kevin Costner en Whitney Houson zullen deze keer niet van de pathetische partij zijn, maar Lady Gaga en Rihanna worden alvast genoemd als mogelijke vervangsters. Bij wijze van originele invalshoek zal de lijfwacht ditmaal een Irak-veteraan zijn. Robocop Filmstudio MGM staat op het randje van faillissement en dus wordt er op veilig gespeeld met een nieuwe versie van "Robocop". De remake van de eerste Hollywood-uitstap van onze noorderbuur Paul Verhoeven leek even door Darren Aronofsky ("The Black Swan") geregisseerd te worden, maar nu mag de Braziliaan Jose Padilha ("Tropa de Elite") het vuile werk opknappen. (cka)