Na lang twijfelen, heeft Insomniac Games eindelijk de knoop doorgehakt: de game-ontwikkelaar ontwikkelt een animatiefilm rond de gamefiguren Ratchet en Clank. Het avonturenspel 'Ratchet and Clank' is al jaren één van de populairste franchises op Playstation. Het goede nieuws werd bekend gemaakt in een grappige teaser (zie onderaan).

Ted Price, oprichter en hoofddirecteur van Insomniac Games , zei: "We hebben altijd al gedacht dat Ratchet & Clank een fantastische film kon worden voor alle leeftijden. We zijn enthousiast dat onze intergalactische helden een kans krijgen het grote doek te sieren." Om de typische stijl en humor van de reeks te bewaren, is T.J. Fixman, de originele schrijver van de game, binnengehaald als scenarist.

'Ratchet and Clank' vertelt het verhaal van twee vrienden, de handige durfal Ratchet en de slimme, sarcastische robot Clank, die samen het heelal redden van het kwaad. Tijdens die strijd kruisen ze vaak het pad van Captain Qwark en en de slechterik Nefarious. Het videospel staat bekend om zijn exotische en unieke wapens en gadgets. (XVdL)

Na lang twijfelen, heeft Insomniac Games eindelijk de knoop doorgehakt: de game-ontwikkelaar ontwikkelt een animatiefilm rond de gamefiguren Ratchet en Clank. Het avonturenspel 'Ratchet and Clank' is al jaren één van de populairste franchises op Playstation. Het goede nieuws werd bekend gemaakt in een grappige teaser (zie onderaan). Ted Price, oprichter en hoofddirecteur van Insomniac Games , zei: "We hebben altijd al gedacht dat Ratchet & Clank een fantastische film kon worden voor alle leeftijden. We zijn enthousiast dat onze intergalactische helden een kans krijgen het grote doek te sieren." Om de typische stijl en humor van de reeks te bewaren, is T.J. Fixman, de originele schrijver van de game, binnengehaald als scenarist. 'Ratchet and Clank' vertelt het verhaal van twee vrienden, de handige durfal Ratchet en de slimme, sarcastische robot Clank, die samen het heelal redden van het kwaad. Tijdens die strijd kruisen ze vaak het pad van Captain Qwark en en de slechterik Nefarious. Het videospel staat bekend om zijn exotische en unieke wapens en gadgets. (XVdL)