Sommige zaken lijken uitgevonden te zijn om samen met elkaar een meer dan geslaagd monsterverbond te sluiten. Denk maar aan frieten en stoofvleessaus of Nicole en Hugo. In dezelfde categorie: Victoriaans drama en op bloed beluste levende doden.

Volgend jaar brengt Lionsgate Pride and Prejudice and Zombies uit. Een film waarin kostuumdrame en horror heel even hand in hand gaan. Bekijk hier de trailer:

In de film spelen onder meer Suki Waterhouse, Sam Riley en Lily James mee. De regie is in handen van Burr Steers.

Pride and Prejudice and Zombies is een verfilming van het gelijknamige boek van Seth Grahame Smith uit 2009. Dat boek groeide al snel uit tot een cultklassieker. (JH)

Sommige zaken lijken uitgevonden te zijn om samen met elkaar een meer dan geslaagd monsterverbond te sluiten. Denk maar aan frieten en stoofvleessaus of Nicole en Hugo. In dezelfde categorie: Victoriaans drama en op bloed beluste levende doden.Volgend jaar brengt Lionsgate Pride and Prejudice and Zombies uit. Een film waarin kostuumdrame en horror heel even hand in hand gaan. Bekijk hier de trailer:In de film spelen onder meer Suki Waterhouse, Sam Riley en Lily James mee. De regie is in handen van Burr Steers. Pride and Prejudice and Zombies is een verfilming van het gelijknamige boek van Seth Grahame Smith uit 2009. Dat boek groeide al snel uit tot een cultklassieker. (JH)