Het drama schetst het verhaal van Tom Conlon, gespeeld door Tom Hardy, wiens vader een ex-bokser en alcoholieker is. Wanneer Tom van een legermissie terug thuiskomt, wordt hij door zijn vader tot een echte vechtmachine omgebouwd om mee te doen aan een competitie voor gemengde krijgskunsten. Hierdoor raakt hij met zijn oudere broer Brendan in de clinch.

De gecaste acteurs zijn niet van de minsten. Tom Hardy is gekend van de kaskraker 'Inception' van Christopher Nolan en zal volgend jaar ook in de nieuwe prent 'The dark knight rises' van dezelfde regisseur te zien. Joel Edgerton, die in de huid van Brendan kruipt, was vorig jaar te bewonderen in 'Animal kingdom', het Australische misdaadverhaal van David Michôt.

Julie Herreman

Het drama schetst het verhaal van Tom Conlon, gespeeld door Tom Hardy, wiens vader een ex-bokser en alcoholieker is. Wanneer Tom van een legermissie terug thuiskomt, wordt hij door zijn vader tot een echte vechtmachine omgebouwd om mee te doen aan een competitie voor gemengde krijgskunsten. Hierdoor raakt hij met zijn oudere broer Brendan in de clinch. De gecaste acteurs zijn niet van de minsten. Tom Hardy is gekend van de kaskraker 'Inception' van Christopher Nolan en zal volgend jaar ook in de nieuwe prent 'The dark knight rises' van dezelfde regisseur te zien. Joel Edgerton, die in de huid van Brendan kruipt, was vorig jaar te bewonderen in 'Animal kingdom', het Australische misdaadverhaal van David Michôt. Julie Herreman