De volgende film van Tony Scott heeft als werktitel Potsdamer Platz. Voor het acteerwerk zorgt het testosterontrio Jason Statham, Mickey Rourke en Javier Bardem. Scott wilde ook Gene Hackman erbij, maar die houdt zich liever onledig met het schrijven van boeken.

Potsdamer Platz is een treinstation en druk handelscentrum in Berlijn. Twee leden van een misdaadfamilie uit New Jersey willen er illegale bouwactiviteiten op poten zetten. Het script is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Voor de film zal de locatie veranderd worden in Puerto Rico. Daarmee staat ook de titel op de helling.

Scott werkte onlangs Unstoppable af, een runaway train drama met Denzel Washington en Chris Pine. Vorige films van hem zijn The Taking of Pelham 1 2 3, Enemy of the State, True Romance en Top Gun. Het budget zou momenteel zo'n 40 miljoen dollar bedragen.

Den Jason aan het werk:

Sam De Ryck

De volgende film van Tony Scott heeft als werktitel Potsdamer Platz. Voor het acteerwerk zorgt het testosterontrio Jason Statham, Mickey Rourke en Javier Bardem. Scott wilde ook Gene Hackman erbij, maar die houdt zich liever onledig met het schrijven van boeken. Potsdamer Platz is een treinstation en druk handelscentrum in Berlijn. Twee leden van een misdaadfamilie uit New Jersey willen er illegale bouwactiviteiten op poten zetten. Het script is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Voor de film zal de locatie veranderd worden in Puerto Rico. Daarmee staat ook de titel op de helling. Scott werkte onlangs Unstoppable af, een runaway train drama met Denzel Washington en Chris Pine. Vorige films van hem zijn The Taking of Pelham 1 2 3, Enemy of the State, True Romance en Top Gun. Het budget zou momenteel zo'n 40 miljoen dollar bedragen. Den Jason aan het werk: Sam De Ryck