De laatste Popeye-film dateert van 1980. Toen moest Robin Williams nog eigenhandig blikken spinazie slikken, nu zal de computer dat voor zijn rekening nemen. In tegenstelling tot De Smurfen, een ander project van filmstudio Sony, zal Popeye namelijk helemaal via CGI totstandkomen. Middels een speciaal brilletje zal u Popeye's vervaarlijke onderarmen in drie dimensies kunnen aanschouwen.

Producent van dienst is Avi Arad. Voorheen maakte hij een succes van de Spider-Man-franchise. 'Ik ben een ongegeneerde, levenslange fan van Popeye', zegt hij. 'Hem voorstellen aan een nieuwe generatie is ook hem opnieuw voorstellen aan zij die, net als ik, met hem opgroeiden.' Toen het bericht hem bereikte dat de filmrechten binnen waren, begon Avi Arad zelfs terstond het bekende Popeye-liedje te zingen.

Eenzelfde enthousiasme zal waarschijnlijk ook bij vegetariërs de kop opsteken. Een beter voorbeeld dat je van groenten sterk wordt, is er niet. Ook de merchandising zal weer op gang worden getrokken: volgens Sony is Popeye de favoriet van de voedselproducenten.

Bekijk hier de levensechte armen van Robin Williams:

Sam De Ryck

De laatste Popeye-film dateert van 1980. Toen moest Robin Williams nog eigenhandig blikken spinazie slikken, nu zal de computer dat voor zijn rekening nemen. In tegenstelling tot De Smurfen, een ander project van filmstudio Sony, zal Popeye namelijk helemaal via CGI totstandkomen. Middels een speciaal brilletje zal u Popeye's vervaarlijke onderarmen in drie dimensies kunnen aanschouwen. Producent van dienst is Avi Arad. Voorheen maakte hij een succes van de Spider-Man-franchise. 'Ik ben een ongegeneerde, levenslange fan van Popeye', zegt hij. 'Hem voorstellen aan een nieuwe generatie is ook hem opnieuw voorstellen aan zij die, net als ik, met hem opgroeiden.' Toen het bericht hem bereikte dat de filmrechten binnen waren, begon Avi Arad zelfs terstond het bekende Popeye-liedje te zingen. Eenzelfde enthousiasme zal waarschijnlijk ook bij vegetariërs de kop opsteken. Een beter voorbeeld dat je van groenten sterk wordt, is er niet. Ook de merchandising zal weer op gang worden getrokken: volgens Sony is Popeye de favoriet van de voedselproducenten. Bekijk hier de levensechte armen van Robin Williams:Sam De Ryck