Bij elke nieuwe Pixar-film wordt het publiek naar goede gewoonte voorafgaand aan de hoofdfilm getrakteerd op een korte maar vaak erg doordachte animatiefilm. Bij de aanstaande release van 'Cars 2', die vermoedelijk op 29 juni uitkomt in de bioscoop, kunnen we een spin-off verwachten van 'Toy Story 3', de laatste film uit de koker van 's werelds meest succesvolle animatiefabriek.

Eerder raakte al bekend dat Ken en Barbie (dé animatierevelatie van 'Toy Story 3') de hoofdrollen zullen vertolken. Nu is ook de synopsis "uitgelekt" via een Pixar blog:

Bonnie vertrekt op reis naar Hawaii, en Barbie en Ken zijn erg opgetogen voor hun eerste trip naar de tropen. Wanneer het speelgoedkoppel per ongeluk wordt achtergelaten, is het aan Buzz, Woody en co. om de kamer van Bonnie in een Hawaiiaans kleedje te stoppen.

'Toy Story 3' is vanaf nu overal te koop op dvd en Blu-Ray.

Andreas Ilegems

Bij elke nieuwe Pixar-film wordt het publiek naar goede gewoonte voorafgaand aan de hoofdfilm getrakteerd op een korte maar vaak erg doordachte animatiefilm. Bij de aanstaande release van 'Cars 2', die vermoedelijk op 29 juni uitkomt in de bioscoop, kunnen we een spin-off verwachten van 'Toy Story 3', de laatste film uit de koker van 's werelds meest succesvolle animatiefabriek. Eerder raakte al bekend dat Ken en Barbie (dé animatierevelatie van 'Toy Story 3') de hoofdrollen zullen vertolken. Nu is ook de synopsis "uitgelekt" via een Pixar blog:Bonnie vertrekt op reis naar Hawaii, en Barbie en Ken zijn erg opgetogen voor hun eerste trip naar de tropen. Wanneer het speelgoedkoppel per ongeluk wordt achtergelaten, is het aan Buzz, Woody en co. om de kamer van Bonnie in een Hawaiiaans kleedje te stoppen. 'Toy Story 3' is vanaf nu overal te koop op dvd en Blu-Ray.Andreas Ilegems