'Ergens tussen kerstdag 2014 en de zomer van 2015.' Dat is de streefdatum voor de nieuwe film rond de avonturen van Kuifje. Kathleen Kenny, vaste regisseur van Steven Spielberg, maakte het nieuws bekend op de filmsite collider.com.

Spielberg werkt momenteel aan het script. Het scenario is gebaseerd op de strips Kuifje en de zonnetempel en De zeven kristallen bollen. 'Mogelijk is er ook een andere strip mee gemoeid', liet de Britse scenarist Anthony Horowitz eerder weten. Peter Jackson die nog tot de lente van 2012 filmt voor 'The Hobbit', neemt de productie voor zijn rekening. (DB)

'Ergens tussen kerstdag 2014 en de zomer van 2015.' Dat is de streefdatum voor de nieuwe film rond de avonturen van Kuifje. Kathleen Kenny, vaste regisseur van Steven Spielberg, maakte het nieuws bekend op de filmsite collider.com.Spielberg werkt momenteel aan het script. Het scenario is gebaseerd op de strips Kuifje en de zonnetempel en De zeven kristallen bollen. 'Mogelijk is er ook een andere strip mee gemoeid', liet de Britse scenarist Anthony Horowitz eerder weten. Peter Jackson die nog tot de lente van 2012 filmt voor 'The Hobbit', neemt de productie voor zijn rekening. (DB)