We hadden zelf geen betere keuze kunnen maken als de casting agents die Aubrey Plaza, beter bekend als April Ludgate, voor de stem van Grumpy Cat hebben ingeschakeld. Eerder werd 'Glee'-ster Jane Lynch getipt als stem van de beroemde kat, maar zij haakte af.

Tim Hill van SpongeBob SquarePants en Jeff Morris schreven het script van de tv-film over de mopperende poes. De prent draait om een kat uit een dierenwinkel die genegeerd wordt en de 12-jarige Chrystal die met haar kan communiceren. Hill neemt ook de regie op zich.

Naast Tardar Sauce (de echte naam van Grumpy Cat) zullen er nog andere beroemde internetmemes de revue passeren in de film.

De kerstfilm wordt gelanceerd in Amerika op 29 november. (LP)

We hadden zelf geen betere keuze kunnen maken als de casting agents die Aubrey Plaza, beter bekend als April Ludgate, voor de stem van Grumpy Cat hebben ingeschakeld. Eerder werd 'Glee'-ster Jane Lynch getipt als stem van de beroemde kat, maar zij haakte af. Tim Hill van SpongeBob SquarePants en Jeff Morris schreven het script van de tv-film over de mopperende poes. De prent draait om een kat uit een dierenwinkel die genegeerd wordt en de 12-jarige Chrystal die met haar kan communiceren. Hill neemt ook de regie op zich.Naast Tardar Sauce (de echte naam van Grumpy Cat) zullen er nog andere beroemde internetmemes de revue passeren in de film. De kerstfilm wordt gelanceerd in Amerika op 29 november. (LP)