De eerste langspeelfilm van regisseur Raf Reyntjens, Paradise Trips, zal zijn internationale vuurdoop beleven op het internationaal filmfestival van Mannheim-Heidelberg in Duitsland. Dat maakt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) donderdag bekend.

Op het Duitse filmfestival zijn ook nog drie andere producties met Vlaamse insteek te bezichtigen: La tierra roja met Geert Van Rampelberg in de hoofdrol, het Nederlands-Vlaamse Wiplala van Tim Oliehoek, dat gecoproduceerd werd door Ciné Cri de Coeur, en Frans Weisz' Finn, een coproductie met Eyeworks.

Paradise Trips, met Gene Bervoets in de hoofdrol, wordt ook vertoond op het Nederlandse filmfestival in Utrecht, in het kader van het eendaagse programma-onderdeel voor Vlaamse producties, "Vlaamse XL". (BELGA)

De eerste langspeelfilm van regisseur Raf Reyntjens, Paradise Trips, zal zijn internationale vuurdoop beleven op het internationaal filmfestival van Mannheim-Heidelberg in Duitsland. Dat maakt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) donderdag bekend.Op het Duitse filmfestival zijn ook nog drie andere producties met Vlaamse insteek te bezichtigen: La tierra roja met Geert Van Rampelberg in de hoofdrol, het Nederlands-Vlaamse Wiplala van Tim Oliehoek, dat gecoproduceerd werd door Ciné Cri de Coeur, en Frans Weisz' Finn, een coproductie met Eyeworks.Paradise Trips, met Gene Bervoets in de hoofdrol, wordt ook vertoond op het Nederlandse filmfestival in Utrecht, in het kader van het eendaagse programma-onderdeel voor Vlaamse producties, "Vlaamse XL". (BELGA)