Halle Berry liet zopas in een interview met Shadow & Act uitschijnen dat ze terug zal keren naar de mutantenwereld van X-Men. Naar eigen zeggen is ze "90% zeker van een terugkeer als Ororo Munroe, alias Storm." Storm is een van de bekendste personages uit de X-Menfilms. Als mutant kan ze de weergoden te slim af zijn en op eigen houtje zorgen voor storm of zonneschijn.

De terugkeer van Halle Berry is het zoveelste nieuwsfeit dat op korte tijd over Days Of Future Past werd losgelaten. Eerder liet James McAvoy, die de jonge Charles Xavier speelt, al weten dat een scène tussen de jonge Charles en de oudere versie (gespeeld door Patrick Stewart) niet in het script zit. Mits de film het idee van tijdreizen niet uit de weg gaat, was dit wel een optie. Fans van de bodypaint van Jennifer 'Mystique' Lawrence komen ook van een kale reis thuis. De actrice bevestigde eerder deze week dat ze voor de film gebruik gaat maken van een blauwe geschubde body suit. "Om mijn huid niet te irriteren", klinkt dat dan officieel.

Eerder werden vertrouwde gezichten als Ellen Page, Anna Paquin, Hugh Jackman en Shawn Ashmore al bevestigd voor de nieuwe prent. Ook Nicholas Hoult en Michael Fassbender zijn weer van de partij voor enkele verse mutant battles. Peter Dinklage, bekend van Game Of Thrones, wordt hun gloednieuwe nemesis. Wie dat juist zal zijn, is nog niet bekend.

Vanaf 18 juli 2014 kan u zelf zien wat de sterrencast ervan af brengt. Dan gaat X-Men: Days Of Future Past in première. (TR)

Halle Berry liet zopas in een interview met Shadow & Act uitschijnen dat ze terug zal keren naar de mutantenwereld van X-Men. Naar eigen zeggen is ze "90% zeker van een terugkeer als Ororo Munroe, alias Storm." Storm is een van de bekendste personages uit de X-Menfilms. Als mutant kan ze de weergoden te slim af zijn en op eigen houtje zorgen voor storm of zonneschijn. De terugkeer van Halle Berry is het zoveelste nieuwsfeit dat op korte tijd over Days Of Future Past werd losgelaten. Eerder liet James McAvoy, die de jonge Charles Xavier speelt, al weten dat een scène tussen de jonge Charles en de oudere versie (gespeeld door Patrick Stewart) niet in het script zit. Mits de film het idee van tijdreizen niet uit de weg gaat, was dit wel een optie. Fans van de bodypaint van Jennifer 'Mystique' Lawrence komen ook van een kale reis thuis. De actrice bevestigde eerder deze week dat ze voor de film gebruik gaat maken van een blauwe geschubde body suit. "Om mijn huid niet te irriteren", klinkt dat dan officieel. Eerder werden vertrouwde gezichten als Ellen Page, Anna Paquin, Hugh Jackman en Shawn Ashmore al bevestigd voor de nieuwe prent. Ook Nicholas Hoult en Michael Fassbender zijn weer van de partij voor enkele verse mutant battles. Peter Dinklage, bekend van Game Of Thrones, wordt hun gloednieuwe nemesis. Wie dat juist zal zijn, is nog niet bekend. Vanaf 18 juli 2014 kan u zelf zien wat de sterrencast ervan af brengt. Dan gaat X-Men: Days Of Future Past in première. (TR)