De website The Hollywood Reporter meldt dat filmmaatschappij Universal heeft laten weten dat de release van 'The Loft' op 29 augustus niet doorgaat. Het is ondertussen drie jaar geleden dat de prent werd opgenomen. Een Belgische releasedatum is er ondertussen wel. 'The loft' zal bij ons in première gaan als openingsfilm op het Film Fest Gent op dinsdag 14 oktober.

Het Labor Day weekend is een verlengd weekend in de Verenigde Staten en dus erg belangrijk voor filmmaatschappijen. Universal heeft tijdens dit belangrijke weekend de voorkeur gegeven aan 'As above/So below' in plaats van The Loft. Hoewel er geen reden werd gegeven, doet dit vermoeden dat Universal meer gelooft in deze thriller die geregisseerd werd door John Erick Dowdle, dan in de Belgisch-Amerikaanse productie. Het is een moeizaam proces geweest voor de prent van Erik Van Looy. De distributie van 'The Loft' kende een moeilijk parcours en de releasedatum werd meermaals uitgesteld. Wanneer en of hij in de Amerikaanse zalen komt, is niet zeker.

In de remake van 'Loft' spelen onder andere Wentworth Miller, Karl Urban, Isabel Lucas, James Marsden en Matthias Schoenaerts mee. Schoenaerts vertolkte ook een rol in het origineel. (LP)

De website The Hollywood Reporter meldt dat filmmaatschappij Universal heeft laten weten dat de release van 'The Loft' op 29 augustus niet doorgaat. Het is ondertussen drie jaar geleden dat de prent werd opgenomen. Een Belgische releasedatum is er ondertussen wel. 'The loft' zal bij ons in première gaan als openingsfilm op het Film Fest Gent op dinsdag 14 oktober. Het Labor Day weekend is een verlengd weekend in de Verenigde Staten en dus erg belangrijk voor filmmaatschappijen. Universal heeft tijdens dit belangrijke weekend de voorkeur gegeven aan 'As above/So below' in plaats van The Loft. Hoewel er geen reden werd gegeven, doet dit vermoeden dat Universal meer gelooft in deze thriller die geregisseerd werd door John Erick Dowdle, dan in de Belgisch-Amerikaanse productie. Het is een moeizaam proces geweest voor de prent van Erik Van Looy. De distributie van 'The Loft' kende een moeilijk parcours en de releasedatum werd meermaals uitgesteld. Wanneer en of hij in de Amerikaanse zalen komt, is niet zeker.In de remake van 'Loft' spelen onder andere Wentworth Miller, Karl Urban, Isabel Lucas, James Marsden en Matthias Schoenaerts mee. Schoenaerts vertolkte ook een rol in het origineel. (LP)