Op verscheidene onlinemedia wordt er druk gespeculeerd over een nieuwe samenwerking tussen Steven Spielberg en Daniel Day-Lewis ('There Will Be Blood'). Er zou dus een vervolg kunnen komen op 'Lincoln', de biopic die de sterren in 2012 samen maakten. Dat schrijven de Amerikaanse nieuwssite Deadline en de Britse krant The Guardian.

Thank You for You Service

De regisseur en de filmster zouden overwegen een film te maken gebaseerd op het boek 'The Good Soldiers' van de Amerikaanse 'Washington Post'-journalist David Finkel. De prent zou 'Thank You for Your Service' heten en het verhaal vertellen van soldaten met post-traumatische stress na zendingen in Irak en Afghanistan. Jason Hall wordt de scenarist van dienst.

American Sniper

De nieuwssites beklemtonen dat deze samenwerking nog niet bevestigd is en dat Day-Lewis en Spielberg nog steeds kunnen weigeren. Spielberg zal binnenkort Halls scenario voor de film 'American Sniper', over Navy Seal Chris Kyle, verfilmen met in de hoofdrol Bradley Cooper ('The Hangover'). (CB)

Op verscheidene onlinemedia wordt er druk gespeculeerd over een nieuwe samenwerking tussen Steven Spielberg en Daniel Day-Lewis ('There Will Be Blood'). Er zou dus een vervolg kunnen komen op 'Lincoln', de biopic die de sterren in 2012 samen maakten. Dat schrijven de Amerikaanse nieuwssite Deadline en de Britse krant The Guardian. Thank You for You Service De regisseur en de filmster zouden overwegen een film te maken gebaseerd op het boek 'The Good Soldiers' van de Amerikaanse 'Washington Post'-journalist David Finkel. De prent zou 'Thank You for Your Service' heten en het verhaal vertellen van soldaten met post-traumatische stress na zendingen in Irak en Afghanistan. Jason Hall wordt de scenarist van dienst. American Sniper De nieuwssites beklemtonen dat deze samenwerking nog niet bevestigd is en dat Day-Lewis en Spielberg nog steeds kunnen weigeren. Spielberg zal binnenkort Halls scenario voor de film 'American Sniper', over Navy Seal Chris Kyle, verfilmen met in de hoofdrol Bradley Cooper ('The Hangover'). (CB)