Het Filmfestival van Gent doet het met twee films meer dan oorspronkelijk gepland. Na 'Don Jon' hebben de organisatoren nu ook 'Under The Skin' toegevoegd aan het programmapakket.

De langverwachte derde film van Jonathan Glazer met de zwartharige Scarlett Johansson als sexy beast from outer space was een veelbesproken inzending tijdens het jongste Filmfestival van Venetië. Recensenten noemden de film hypnotiserend, dreigend, erotisch, mysterieus en nog vreemder dan Birth.

'Under The Skin' - over een bloedmooie alien die in de Schotse hoofdstad Glasgow neerstrijkt, op verleidtoer gaat en 'de mens' leert kennen - is origineel, ambitieus en bloedmooi gefilmd. Een aanrader voor wie bereid is mee te gaan op Glazers filmtrip . De film wordt vertoond op donderdag 17 oktober.

De 40e editie van het Gentse filmfestival gaat 8 oktober van start. (DB)

Het Filmfestival van Gent doet het met twee films meer dan oorspronkelijk gepland. Na 'Don Jon' hebben de organisatoren nu ook 'Under The Skin' toegevoegd aan het programmapakket. De langverwachte derde film van Jonathan Glazer met de zwartharige Scarlett Johansson als sexy beast from outer space was een veelbesproken inzending tijdens het jongste Filmfestival van Venetië. Recensenten noemden de film hypnotiserend, dreigend, erotisch, mysterieus en nog vreemder dan Birth. 'Under The Skin' - over een bloedmooie alien die in de Schotse hoofdstad Glasgow neerstrijkt, op verleidtoer gaat en 'de mens' leert kennen - is origineel, ambitieus en bloedmooi gefilmd. Een aanrader voor wie bereid is mee te gaan op Glazers filmtrip . De film wordt vertoond op donderdag 17 oktober. De 40e editie van het Gentse filmfestival gaat 8 oktober van start. (DB)