Naast Jolie worden ook Cameron Diaz, Halle Berry, Tom Cruise, Tom Hanks en Jennifer Lopez opgetrommeld om de felbegeerde filmprijzen uit te delen.

In 1999 kreeg Brad Pitts eega zelf een Oscar voor haar bijrol in 'Girl, Interrupted'. De Oscar-nominatie in 2008 voor haar hoofdrol in 'Changeling' kon ze niet verzilveren.

Regiedebuut

Binnenkort verschijnt het regiedebuut van Jolie, In the Land of Blood and Honey, bij ons op het witte doek.De oorlog in Joegoslavië tijdens de jaren 90 is waar het in dit drama om gaat.(DB)

Naast Jolie worden ook Cameron Diaz, Halle Berry, Tom Cruise, Tom Hanks en Jennifer Lopez opgetrommeld om de felbegeerde filmprijzen uit te delen. In 1999 kreeg Brad Pitts eega zelf een Oscar voor haar bijrol in 'Girl, Interrupted'. De Oscar-nominatie in 2008 voor haar hoofdrol in 'Changeling' kon ze niet verzilveren.Regiedebuut Binnenkort verschijnt het regiedebuut van Jolie, In the Land of Blood and Honey, bij ons op het witte doek.De oorlog in Joegoslavië tijdens de jaren 90 is waar het in dit drama om gaat.(DB)