De filmindustrie maakt eindelijk meer gebruik van social media waardoor het bastion dat Hollywood heet bereikbaarder wordt voor outsiders. Waar het vroeger haast onmogelijk was om een script te promoten zonder de juiste contacten, kan nu iedereen de aandacht trekken met zijn schrijfsels (tegen een kleine prijs).

Om deel uit te maken van de site moet je inloggen op FaceBook, enkele gegevens invullen en drie contactpersonen uitnodigen die je intenties kunnen verifiëren. De site hoopt op die manier professioneel te blijven. Inschrijven is gratis, maar indien je wil genieten van enkele belangrijke features (een downloadbaar script publiceren, direct contact met producenten) kost het je $49 elke zes maanden.

Cinepresto staat voorlopig nog in de kinderschoenen maar heeft het potentieel om uit te groeien tot een waardige speler in het productieproces van een film. Link.

(DDG)

De filmindustrie maakt eindelijk meer gebruik van social media waardoor het bastion dat Hollywood heet bereikbaarder wordt voor outsiders. Waar het vroeger haast onmogelijk was om een script te promoten zonder de juiste contacten, kan nu iedereen de aandacht trekken met zijn schrijfsels (tegen een kleine prijs). Om deel uit te maken van de site moet je inloggen op FaceBook, enkele gegevens invullen en drie contactpersonen uitnodigen die je intenties kunnen verifiëren. De site hoopt op die manier professioneel te blijven. Inschrijven is gratis, maar indien je wil genieten van enkele belangrijke features (een downloadbaar script publiceren, direct contact met producenten) kost het je $49 elke zes maanden. Cinepresto staat voorlopig nog in de kinderschoenen maar heeft het potentieel om uit te groeien tot een waardige speler in het productieproces van een film. Link. (DDG)