'Django Unchained' is een hommage aan de spaghettiwestern 'Django' van Sergio Corbucci. De nieuwe film van regisseur Quentin Tarantino draait rond een slaaf (Jamie Foxx) die zijn vrouw tracht te redden uit de klauwen van een plantagehouder (Leonardo DiCaprio). Hij krijgt hiervoor de hulp van een onorthodoxe premiejager (Christoph Waltz).

Ook Samuel L. Jackson, Don Johnson en Kerry Washington spelen mee in 'Django Unchained'. Joseph Gordon-Levitt en Kurt Russell -die oorspronkelijk een rol zouden krijgen- doen niet mee wegens andere verplichtingen.

'Django Unchained' gaat in première op 25 december. Belgische bioscoopgangers moeten geduld hebben tot 16 januari om de nieuwe Tarantino te zien. (BW/MVG)

'Django Unchained' is een hommage aan de spaghettiwestern 'Django' van Sergio Corbucci. De nieuwe film van regisseur Quentin Tarantino draait rond een slaaf (Jamie Foxx) die zijn vrouw tracht te redden uit de klauwen van een plantagehouder (Leonardo DiCaprio). Hij krijgt hiervoor de hulp van een onorthodoxe premiejager (Christoph Waltz). Ook Samuel L. Jackson, Don Johnson en Kerry Washington spelen mee in 'Django Unchained'. Joseph Gordon-Levitt en Kurt Russell -die oorspronkelijk een rol zouden krijgen- doen niet mee wegens andere verplichtingen. 'Django Unchained' gaat in première op 25 december. Belgische bioscoopgangers moeten geduld hebben tot 16 januari om de nieuwe Tarantino te zien. (BW/MVG)