Amerikaanse tv-kijkers die tijdens de reclameblok van de NBA-finals in hun luie zetel bleven zitten, werden beloond met een kleine verrassing: de nieuwe tv-spot van de langverwachte 007-film 'Spectre'. Die oogt (in het tweede deel) nog spectaculairder dan de eerste teaser-trailer die eind maart werd gelanceerd: flitsende beelden, donker maar stijlvol, en vooral nóg meer actie in schitterende decors, met dank aan de Britse stylist Sam Mendes.

Daniel Craig is wederom de meesterspion van dienst. Bondgirls zijn Monica Belluci en Léa Seydoux. Verder zijn ook onder meer Naomie Harris, Ralph Fiennes en Christopher Waltz in het nieuwe Bondavontuur te zien. Leuke cast.

'Spectre' gaat verder waar 'Skyfall' eindigde: MI6 en 'M' liggen politiek nog steeds onder vuur en de toekomst van de Geheime Dienst is in gedrang. James Bond ontvangt een cryptische boodschap uit zijn verleden, waardoor hij op het spoor komt van de sinistere organisatie Spectre. Zijn avonturen leiden hem naar Rome, Marokko en Oostenrijk.

De nieuwe Bondfilm wordt vanaf 6 november in onze filmzalen verwacht.

Amerikaanse tv-kijkers die tijdens de reclameblok van de NBA-finals in hun luie zetel bleven zitten, werden beloond met een kleine verrassing: de nieuwe tv-spot van de langverwachte 007-film 'Spectre'. Die oogt (in het tweede deel) nog spectaculairder dan de eerste teaser-trailer die eind maart werd gelanceerd: flitsende beelden, donker maar stijlvol, en vooral nóg meer actie in schitterende decors, met dank aan de Britse stylist Sam Mendes. Daniel Craig is wederom de meesterspion van dienst. Bondgirls zijn Monica Belluci en Léa Seydoux. Verder zijn ook onder meer Naomie Harris, Ralph Fiennes en Christopher Waltz in het nieuwe Bondavontuur te zien. Leuke cast.'Spectre' gaat verder waar 'Skyfall' eindigde: MI6 en 'M' liggen politiek nog steeds onder vuur en de toekomst van de Geheime Dienst is in gedrang. James Bond ontvangt een cryptische boodschap uit zijn verleden, waardoor hij op het spoor komt van de sinistere organisatie Spectre. Zijn avonturen leiden hem naar Rome, Marokko en Oostenrijk. De nieuwe Bondfilm wordt vanaf 6 november in onze filmzalen verwacht.