Jubelt ende juicht, want in de eerste nieuwe trailer voor 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' laat regisseur Peter Jackson fans eindelijk draak Smaug zien. Op het einde van de eerste Hobbit-film, An Unexpected Journey, kregen we het oog van Smaug al even te zien, maar deze keer is het echt zo ver. Hoewel we Benedict Cumberbatch - die Smaug een stem geeft- niet te horen krijgen is de aanblik al voldoende.

Ook de rest van de trailer oogt smakelijk: we zien elfen (welkom terug, Legolas!) over boomtakken springen zoals enkel elfen dat kunnen, we zien het dwergenleger aangevoerd voor Thorin Oaklenshield en een reis richting Erebor die overspoeld wordt door donkere wouden, orks, grote spinnen en het nodige drama. "If you awaken that beast, you will destroy us all!"

The Desolation of Smaug wordt niet voor eind 2013 in de zalen verwacht, tot dan kan deze trailer u hopelijk warm houden.

The Desolation Of Smaug is het tweede deel van de Hobbit-trilogie van J.R.R Tolkien die Peter Jackson naar het cinemadoek vertaalt.

Jubelt ende juicht, want in de eerste nieuwe trailer voor 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' laat regisseur Peter Jackson fans eindelijk draak Smaug zien. Op het einde van de eerste Hobbit-film, An Unexpected Journey, kregen we het oog van Smaug al even te zien, maar deze keer is het echt zo ver. Hoewel we Benedict Cumberbatch - die Smaug een stem geeft- niet te horen krijgen is de aanblik al voldoende. Ook de rest van de trailer oogt smakelijk: we zien elfen (welkom terug, Legolas!) over boomtakken springen zoals enkel elfen dat kunnen, we zien het dwergenleger aangevoerd voor Thorin Oaklenshield en een reis richting Erebor die overspoeld wordt door donkere wouden, orks, grote spinnen en het nodige drama. "If you awaken that beast, you will destroy us all!" The Desolation of Smaug wordt niet voor eind 2013 in de zalen verwacht, tot dan kan deze trailer u hopelijk warm houden. The Desolation Of Smaug is het tweede deel van de Hobbit-trilogie van J.R.R Tolkien die Peter Jackson naar het cinemadoek vertaalt.