'Ant-Man', de nieuwe Marvel-film geregisseerd door Peyton Reed, heeft een nieuwe trailer. De superheldenfilm volgt bandiet Scott Lang (Paul Rudd), bezegeld met de gave om te transformeren qua grootte en bovenmenselijke krachten aan te kweken. Inzet: slechte dudes uitschakelen.

Michael Douglas, in de rol van Dr. Hank Pym, zijn mentor van dienst, moet hem helpen het geheim achter zijn speciale pak te beschermen. Ant-man mengt veel actie met een streepje humor, zo te zien. De blockbuster loopt vanaf deze zomer in onze zalen.

'Ant-Man', de nieuwe Marvel-film geregisseerd door Peyton Reed, heeft een nieuwe trailer. De superheldenfilm volgt bandiet Scott Lang (Paul Rudd), bezegeld met de gave om te transformeren qua grootte en bovenmenselijke krachten aan te kweken. Inzet: slechte dudes uitschakelen. Michael Douglas, in de rol van Dr. Hank Pym, zijn mentor van dienst, moet hem helpen het geheim achter zijn speciale pak te beschermen. Ant-man mengt veel actie met een streepje humor, zo te zien. De blockbuster loopt vanaf deze zomer in onze zalen.