Zoals het een goede trailer betaamt geeft ook dit stukje film niet veel weg van een mogelijke verhaallijn, al komt wel duidelijk naar voren dat we ons aan behoorlijk indrukwekkende scenes mogen verwachten.

De nieuwe telgen Rey en Finn komen prominent in beeld, maar alle focus ligt op de nieuwe boosdoener Kylo Ren die nu heel duidelijk de helm van Darth Vader aanspreekt. "I will finish what you started". Van Luke Skywalker nog steeds geen spoor.

De trailer ging in première tijdens een American football uitzending van de zender ESPN, waarna mensen ook voor het eerst tickets konden kopen. Star Wars Episode VII: The Force Awakens wordt op 18 december in de zalen verwacht.

Zoals het een goede trailer betaamt geeft ook dit stukje film niet veel weg van een mogelijke verhaallijn, al komt wel duidelijk naar voren dat we ons aan behoorlijk indrukwekkende scenes mogen verwachten.De nieuwe telgen Rey en Finn komen prominent in beeld, maar alle focus ligt op de nieuwe boosdoener Kylo Ren die nu heel duidelijk de helm van Darth Vader aanspreekt. "I will finish what you started". Van Luke Skywalker nog steeds geen spoor.De trailer ging in première tijdens een American football uitzending van de zender ESPN, waarna mensen ook voor het eerst tickets konden kopen. Star Wars Episode VII: The Force Awakens wordt op 18 december in de zalen verwacht.