Paramount Pictures hebben een tweede trailer voor de actiefilm 'World War Z' gelost. In de film wordt de wereld geconfronteerd met een zombie-epidemie en gaat Brad Pitt op zoek naar een oplossing om de strijd te winnen. Met een budget van meer dan 125 miljoen euro, is het project de duurste zombiefilm ooit. De film gaat op 21 juni in première.

Het verhaal van 'World War Z' is gebaseerd op het boek 'World War Z: An Oral History of the Zombie War' van Max Brooks uit 2006. Het boek speelt zich af in een periode na een tienjarige oorlog tussen mensen en zombies. Max Brooks kruipt in de huid van een VN-commisaris die ,een decenium na het eind van de strijd, een rapport publiceert over de zombie-oorlog, gebaseerd op getuigenissen van over heel de wereld. (XVdL)

World War Z (2013)

Paramount Pictures hebben een tweede trailer voor de actiefilm 'World War Z' gelost. In de film wordt de wereld geconfronteerd met een zombie-epidemie en gaat Brad Pitt op zoek naar een oplossing om de strijd te winnen. Met een budget van meer dan 125 miljoen euro, is het project de duurste zombiefilm ooit. De film gaat op 21 juni in première. Het verhaal van 'World War Z' is gebaseerd op het boek 'World War Z: An Oral History of the Zombie War' van Max Brooks uit 2006. Het boek speelt zich af in een periode na een tienjarige oorlog tussen mensen en zombies. Max Brooks kruipt in de huid van een VN-commisaris die ,een decenium na het eind van de strijd, een rapport publiceert over de zombie-oorlog, gebaseerd op getuigenissen van over heel de wereld. (XVdL) World War Z (2013)