Het zat er aan te komen. Vorig jaar raakte tijdens Comic-Con, 's werelds grootste evenement voor stripboekenfans en superheldenfanaten in San Diego, bekend dat een tweede deel van de Superman-film 'Man of Steel' in de maak was. Met als opvallende primeur: Superman die het gezelschap krijgt van die andere superheld, Batman.

Tijdens de Comic-Con-editie van dit jaar onthulde filmstudio Warner Bros een nieuwe trailer van de superheldenfilm. Het voorsmaakje van 'Batman v Superman: Dawn of Justice' toont in 3,5 minuten naast episch handgemeen tussen beide protagonisten - met Ben Affleck in vleermuistenue en Henry Cavill in strak supermanpak - ook de eerste beelden van Wonder Woman, vertolkt door Gal Gadot, en superschurk Lex Luthor (Jesse Eisenberg).

Andere personages die straks hun opwachting maken zijn Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller). De film van Zack Snyder wordt in maart 2016 in de zalen verwacht. (DB)

Het zat er aan te komen. Vorig jaar raakte tijdens Comic-Con, 's werelds grootste evenement voor stripboekenfans en superheldenfanaten in San Diego, bekend dat een tweede deel van de Superman-film 'Man of Steel' in de maak was. Met als opvallende primeur: Superman die het gezelschap krijgt van die andere superheld, Batman.Tijdens de Comic-Con-editie van dit jaar onthulde filmstudio Warner Bros een nieuwe trailer van de superheldenfilm. Het voorsmaakje van 'Batman v Superman: Dawn of Justice' toont in 3,5 minuten naast episch handgemeen tussen beide protagonisten - met Ben Affleck in vleermuistenue en Henry Cavill in strak supermanpak - ook de eerste beelden van Wonder Woman, vertolkt door Gal Gadot, en superschurk Lex Luthor (Jesse Eisenberg).Andere personages die straks hun opwachting maken zijn Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller). De film van Zack Snyder wordt in maart 2016 in de zalen verwacht. (DB)