"Het was een ongelooflijk avontuur en ik heb van elke seconde genoten, maar ik denk dat het nu tijd is voor iemand anders." Dat zei Sam Mendes zaterdag op het Hay Festival in Wales tegen The Guardian. Mendes liet weten dat hij ernaar verlangt om aan iets verfrissends te werken. "Ik ben een verhalenverteller en uiteindelijk wil ik verhalen maken met nieuwe karakters."

Over wie de acteur wordt die na 10 jaar de fakkel van Daniel Craig overneemt, wordt druk gespeculeerd. Tom Hiddleston, Aidan Turner, Idris Elba, Damian Lewis en meer recent Billy Elliot-ster Jamie Bell werden allemaal al genoemd als kandidaten om in de glimmende schoenen van 007 te stappen.

Maar die beslissing ligt volgens Mendes enkel en alleen bij producent Barbara Broccoli. "Broccoli beslist wie de volgende Bond zal zijn en die wordt het dan ook. Einde verhaal."

"Het was een ongelooflijk avontuur en ik heb van elke seconde genoten, maar ik denk dat het nu tijd is voor iemand anders." Dat zei Sam Mendes zaterdag op het Hay Festival in Wales tegen The Guardian. Mendes liet weten dat hij ernaar verlangt om aan iets verfrissends te werken. "Ik ben een verhalenverteller en uiteindelijk wil ik verhalen maken met nieuwe karakters."Over wie de acteur wordt die na 10 jaar de fakkel van Daniel Craig overneemt, wordt druk gespeculeerd. Tom Hiddleston, Aidan Turner, Idris Elba, Damian Lewis en meer recent Billy Elliot-ster Jamie Bell werden allemaal al genoemd als kandidaten om in de glimmende schoenen van 007 te stappen. Maar die beslissing ligt volgens Mendes enkel en alleen bij producent Barbara Broccoli. "Broccoli beslist wie de volgende Bond zal zijn en die wordt het dan ook. Einde verhaal."