Nieuwe James Bondfilm opnieuw uitgesteld, nu tot oktober

Daniel Craig als James Bond.

De geruchten gingen al een tijdje, en nu heeft filmstudio MGM bevestigd dat James Bond-film No Time To Die inderdaad pas later dit jaar te zien is. De eerder al uitgestelde première stond gepland voor 2 april dit jaar, maar de planning is nu dat de film vanaf 8 oktober 2021 in de bioscopen te zien.

De 25e film over 007 stond oorspronkelijk gepland voor november 2019, maar werd uitgesteld tot februari 2020 en later naar april 2020 omdat de aanvankelijke regisseur Danny Boyle tussentijds het project verliet. De release in april 2020 werd vanwege de coronapandemie al meerdere malen uitgesteld omdat filmhuizen over de hele wereld moesten sluiten.

In de film lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. No Time To Die is de laatste Bond met Daniel Craig in de rol van de geheim agent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content