Initiatiefnemer Terry Jones, een van de leden van het Britse comedygezelschap, maakte het nieuws bekend in het Amerikaanse filmvakblad Variety. De sciencefiction-achtige film zal 'Absolutely Anything' heten. Jones neemt de regie voor zijn rekening. Zowel John Cleese als Michael Palin en Terry Gilliam, de andere bendeleden, werken mee aan het project. Naar verluidt moet Eric Idle nog overhaald worden.

Voor het grote publiek is Monthy Python ongetwijfeld het meest bekend van de comedyshow Monthy Python's Flying Circus dat voor het eerst in 1969 werd uitgezonden. Maar ook op het grote doek kende de bende een overweldigend succes, denk aan de films The Holy Grail (1975) en The Life of Brian (1979). In 1989 overleed een van de leden van de groep, Graham Chapman.

Initiatiefnemer Terry Jones, een van de leden van het Britse comedygezelschap, maakte het nieuws bekend in het Amerikaanse filmvakblad Variety. De sciencefiction-achtige film zal 'Absolutely Anything' heten. Jones neemt de regie voor zijn rekening. Zowel John Cleese als Michael Palin en Terry Gilliam, de andere bendeleden, werken mee aan het project. Naar verluidt moet Eric Idle nog overhaald worden. Voor het grote publiek is Monthy Python ongetwijfeld het meest bekend van de comedyshow Monthy Python's Flying Circus dat voor het eerst in 1969 werd uitgezonden. Maar ook op het grote doek kende de bende een overweldigend succes, denk aan de films The Holy Grail (1975) en The Life of Brian (1979). In 1989 overleed een van de leden van de groep, Graham Chapman.