Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de vierde film in 2013 zou verschijnen, maar dat plan ging uiteindelijk niet door. Nu lijken productiehuizen Tristar, The Mark Gordon Company en One Entertainment alsnog Narnia nummer vier in gang te willen zetten.

De eerste twee Narnia-films, The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) en Prince Caspian (2008), werden nog vrij positief ontvangen. Maar de laatste, The Voyage of the Dawn Treader (2010), kreeg maar een lauw onthaal.

Dat proberen de producers nu te counteren door David Magee, die de screenplay van Life of Pi (2012) schreef, aan te stellen om het vierde verhaal van C.S. Lewis, The Silver Chair, te adapteren voor het grote scherm. Het is voorlopig wel nog onduidelijk of de oorspronkelijke cast terugkeert.

(JVDV)

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de vierde film in 2013 zou verschijnen, maar dat plan ging uiteindelijk niet door. Nu lijken productiehuizen Tristar, The Mark Gordon Company en One Entertainment alsnog Narnia nummer vier in gang te willen zetten.De eerste twee Narnia-films, The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) en Prince Caspian (2008), werden nog vrij positief ontvangen. Maar de laatste, The Voyage of the Dawn Treader (2010), kreeg maar een lauw onthaal.Dat proberen de producers nu te counteren door David Magee, die de screenplay van Life of Pi (2012) schreef, aan te stellen om het vierde verhaal van C.S. Lewis, The Silver Chair, te adapteren voor het grote scherm. Het is voorlopig wel nog onduidelijk of de oorspronkelijke cast terugkeert.(JVDV)