Er heerste wat ongerustheid op het internet omtrent de promotiecampagne van 'The Dark Knight Rises'. Terwijl grote blockbusters als 'The Avengers' en 'The Amazing Spider-Man' bijna dagelijks informatie vrijgeven, bleef het rond de nieuwe film over de gevlederde muis zeer stil. Dat veranderde sinds kort toen er op de website van TDKR een fictief politierapport verscheen, waarin locaties stonden over de hele wereld. Op desbetreffende locaties konden fans graffititags terugvinden, waarvan ze een foto moesten nemen en doorsturen, om zo een frame van de trailer te ontgrendelen. In een paar uur tijd was de hele trailer beschikbaar.

Catwoman

De nieuwe trailer belooft een denderend slotstuk voor de Batman-saga. De feiten in 'The Dark Knight Rises' spelen zich acht jaar na de fratsen van de Joker af. Batman wordt gedwongen om zich uit zijn ballingschap te begeven om de meedogenloze terrorist Bane te stoppen. Ditmaal krijgt hij de verleidelijke Catwoman aan zijn zijde. Terwijl 'The Dark Knight' meer inspeelde op de angst en chaos na 9/11, blijkt TDKR zich meer te concentreren op de kloof tussen arm en rijk en de spanningen dat dat de dag van vandaag met zich meebrengt.

Nolan beroept zich weer op een fenomenale cast, bestaande uit Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Liam Neeson, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Juno Temple en Michael Caine.

De duistere ridder vliegt op 25 juli de Belgische bioscopen in. (JVDV)

Er heerste wat ongerustheid op het internet omtrent de promotiecampagne van 'The Dark Knight Rises'. Terwijl grote blockbusters als 'The Avengers' en 'The Amazing Spider-Man' bijna dagelijks informatie vrijgeven, bleef het rond de nieuwe film over de gevlederde muis zeer stil. Dat veranderde sinds kort toen er op de website van TDKR een fictief politierapport verscheen, waarin locaties stonden over de hele wereld. Op desbetreffende locaties konden fans graffititags terugvinden, waarvan ze een foto moesten nemen en doorsturen, om zo een frame van de trailer te ontgrendelen. In een paar uur tijd was de hele trailer beschikbaar. Catwoman De nieuwe trailer belooft een denderend slotstuk voor de Batman-saga. De feiten in 'The Dark Knight Rises' spelen zich acht jaar na de fratsen van de Joker af. Batman wordt gedwongen om zich uit zijn ballingschap te begeven om de meedogenloze terrorist Bane te stoppen. Ditmaal krijgt hij de verleidelijke Catwoman aan zijn zijde. Terwijl 'The Dark Knight' meer inspeelde op de angst en chaos na 9/11, blijkt TDKR zich meer te concentreren op de kloof tussen arm en rijk en de spanningen dat dat de dag van vandaag met zich meebrengt. Nolan beroept zich weer op een fenomenale cast, bestaande uit Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Liam Neeson, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Juno Temple en Michael Caine. De duistere ridder vliegt op 25 juli de Belgische bioscopen in. (JVDV)