Op de originele planning van Marvel stond dat de eerste trailer van de nieuwe Avengers-film op 28 oktober zou verschijnen. Toch, zoals dat wel vaker gaat bij bekende films, kwam er een lek. Zo stond de nieuwe teaser woensdag al online. Voor Marvel zat er dan niets anders op dan de officiële releasedatum wat vroeger te houden.

In de trailer zien we Ultron, de nieuwe villain (ingesproken door James Spader), die beweert dat heel de mensheid slechts 'puppets' zijn. Naast de gebruikelijke cast, maken ook nieuwe superhelden zoals Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) hun opwachting. We vangen ook een glimp op van het mysterieuze personage dat Andy Serkis zal vertolken, en Iron Man krijgt het aan de stok met de Hulk. De film wordt in mei 2015 in de zalen verwacht. (WH)

Op de originele planning van Marvel stond dat de eerste trailer van de nieuwe Avengers-film op 28 oktober zou verschijnen. Toch, zoals dat wel vaker gaat bij bekende films, kwam er een lek. Zo stond de nieuwe teaser woensdag al online. Voor Marvel zat er dan niets anders op dan de officiële releasedatum wat vroeger te houden.In de trailer zien we Ultron, de nieuwe villain (ingesproken door James Spader), die beweert dat heel de mensheid slechts 'puppets' zijn. Naast de gebruikelijke cast, maken ook nieuwe superhelden zoals Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) hun opwachting. We vangen ook een glimp op van het mysterieuze personage dat Andy Serkis zal vertolken, en Iron Man krijgt het aan de stok met de Hulk. De film wordt in mei 2015 in de zalen verwacht. (WH)