Stephen Norrington ('Blade', 'The League Of Extraordinary Gentlemen') gaat een remake maken van de in 1994 verschenen, op een comic gebaseerde actiefilm 'The Crow'. Die verwierf vooral bekendheid omdat hoofdacteur Brandon Lee - zoon van wijlen Bruce - tijdens de laatste opnamedag door een kogel, in plaats van een bedoelde losse flodder, om het leven gebracht werd.

Norrington begon een kleine twee jaar geleden zelf aan het scenario voor zijn remake. Maar dat wordt nu herwerkt door niemand minder dan Nick Cave, die naast songsmid ook auteur ('And The Ass Saw The Angel', 'The Death Of Bunny Munro') en scriptschrijver ('Ghosts...of The Civil Dead', 'The Proposition') is.

Bekijk de trailer van de oorspronkelijke versie van 'The Crow':

Michael Ilegems

Stephen Norrington ('Blade', 'The League Of Extraordinary Gentlemen') gaat een remake maken van de in 1994 verschenen, op een comic gebaseerde actiefilm 'The Crow'. Die verwierf vooral bekendheid omdat hoofdacteur Brandon Lee - zoon van wijlen Bruce - tijdens de laatste opnamedag door een kogel, in plaats van een bedoelde losse flodder, om het leven gebracht werd. Norrington begon een kleine twee jaar geleden zelf aan het scenario voor zijn remake. Maar dat wordt nu herwerkt door niemand minder dan Nick Cave, die naast songsmid ook auteur ('And The Ass Saw The Angel', 'The Death Of Bunny Munro') en scriptschrijver ('Ghosts...of The Civil Dead', 'The Proposition') is. Bekijk de trailer van de oorspronkelijke versie van 'The Crow': Michael Ilegems