Het televisienetwerk HBO maakte het overlijden van de acteur bekend. "We zijn ongelofelijk bedroefd door het overlijden van Nelsan Ellis", luidt een mededeling van HBO. "Nelsan was een trouw lid van de HBO-familie, zijn baanbrekende vertolking van Lafayette zal voor altijd deel uitmaken van de True Blood-erfenenis. Nelsan zal erg gemist worden door zijn fans en iedereen bij HBO."

Nelsan Ellis speelde ook in enkele films. Zo kroop hij in The Butler in de huid van Martin Luther King, vetolkte hij in Get on Up, de biopic over James Brown, de rol van soulzanger Bobby Byrd en speelde hij naast Jamie Foxx en Robert Downey Jr. in The Soloist.

Het televisienetwerk HBO maakte het overlijden van de acteur bekend. "We zijn ongelofelijk bedroefd door het overlijden van Nelsan Ellis", luidt een mededeling van HBO. "Nelsan was een trouw lid van de HBO-familie, zijn baanbrekende vertolking van Lafayette zal voor altijd deel uitmaken van de True Blood-erfenenis. Nelsan zal erg gemist worden door zijn fans en iedereen bij HBO." Nelsan Ellis speelde ook in enkele films. Zo kroop hij in The Butler in de huid van Martin Luther King, vetolkte hij in Get on Up, de biopic over James Brown, de rol van soulzanger Bobby Byrd en speelde hij naast Jamie Foxx en Robert Downey Jr. in The Soloist.