De Helaasheid der Dingen komt binnenkort uit in het land van de braadworst. Onder de naam Die Beschissenheit Der Dinge gaat de prent van Felix van Groeningen vanaf 20 mei op 59 prints de Duitse filmzalen veroveren. Het boek, van de hand van Dimitri Verhulst, werd eerder al onder dezelfde titel naar onze buren gestuurd.

Hier is de aandacht rond de film waarin naaktfietsen en tooghangen een prominente rol spelen nog niet gaan liggen. Onlangs kondigde Knack Focus nog de release op dvd en Blu-ray aan, en werd bij Felix van Groeningen wellustig naar meningen gepolst over de vele extra's die u op die schijfjes kan vinden. Ook is De Helaasheid der Dingen het derde grootste Vlaamse cinemasucces van de laatste tien jaar. Daarnaast gaat de Helaasheid binnenkort ook de noordenwind trotseren op het filmfestival van Kopenhagen (CPH PIX).

Mocht u de voorbije jaren ergens onder de grond hebben geleefd, en zodus boek noch film tot u nam, raden wij u aan dit alsnog te doen. Dat kan tegenwoordig zelfs al - naast Duitsland - in Nederland en Frankrijk. Geen excuses!

De trailer ziet u hier:

Elisah Vandaele

De Helaasheid der Dingen komt binnenkort uit in het land van de braadworst. Onder de naam Die Beschissenheit Der Dinge gaat de prent van Felix van Groeningen vanaf 20 mei op 59 prints de Duitse filmzalen veroveren. Het boek, van de hand van Dimitri Verhulst, werd eerder al onder dezelfde titel naar onze buren gestuurd. Hier is de aandacht rond de film waarin naaktfietsen en tooghangen een prominente rol spelen nog niet gaan liggen. Onlangs kondigde Knack Focus nog de release op dvd en Blu-ray aan, en werd bij Felix van Groeningen wellustig naar meningen gepolst over de vele extra's die u op die schijfjes kan vinden. Ook is De Helaasheid der Dingen het derde grootste Vlaamse cinemasucces van de laatste tien jaar. Daarnaast gaat de Helaasheid binnenkort ook de noordenwind trotseren op het filmfestival van Kopenhagen (CPH PIX). Mocht u de voorbije jaren ergens onder de grond hebben geleefd, en zodus boek noch film tot u nam, raden wij u aan dit alsnog te doen. Dat kan tegenwoordig zelfs al - naast Duitsland - in Nederland en Frankrijk. Geen excuses! De trailer ziet u hier: Elisah Vandaele