Julliette Binoche zal in de nieuwe Godzilla spelen aan de zijde van Aaron Taylor-Johnson (Anne Karenina,...), Bryan Cranston (Breaking Bad,...) en Elizabeth Olsen. Die laatste is de jongere zus van Mary-Kate en Ashley Olsen. Zij zijn vooral bekend van de romantische komedie It Takes Two uit 1995.

Vorige zomer werd er al een eerste trailer en een affiche van de remake voorgesteld. Op die affiche zijn Japanse tekens te zien, een verwijzing naar de originele film uit 1954 waarin het radioactieve monster Tokyo vernielt. De trailer is volledig in zwart-wit en toont Godzilla middenin een vernielde stad. Hij moet een gedacht geven van hoe de film eruit zal zien, aangezien de echte opnames nog niet van start zijn gegaan.

Julliette Binoche maakt momenteel promotie voor haar nieuwe film Camille Claudel, 1915. Deze biopic over de Franse beeldhouwster Camille Claudel ging in première op het filmfestival van Berlijn en Binoche speelt de hoofdrol. Claudel was erg belangrijk in het leven van beeldhouwer Rodin (De Denker,...). Ze was zijn rechterhand, muze en maîtresse.

In 1893 brak Claudel met Rodin om zich volledig op haar eigen werk te richten, maar dit werd haar niet in dank afgenomen. Uiteindelijk verbande haar familie Claudel naar een gesloten gesticht, waar ze in 1943 eenzaam en zwaar ongelukkig stierf. Hoe Binoche deze rol vertolkt ziet het grote publiek op 13 maart, al moet je wel naar Frankrijk om de film te zien.

De remake van Godzilla wordt geregisseerd door Gareth Edwards (Monsters,...). Frank Darabont (The Shawshank Redemption,...) neemt het scenario onder handen. Lees dit artikel en je komt meer te weten over hen en over de geschiedenis van Godzilla. (CM)

Trailer remake Godzilla

Julliette Binoche zal in de nieuwe Godzilla spelen aan de zijde van Aaron Taylor-Johnson (Anne Karenina,...), Bryan Cranston (Breaking Bad,...) en Elizabeth Olsen. Die laatste is de jongere zus van Mary-Kate en Ashley Olsen. Zij zijn vooral bekend van de romantische komedie It Takes Two uit 1995. Vorige zomer werd er al een eerste trailer en een affiche van de remake voorgesteld. Op die affiche zijn Japanse tekens te zien, een verwijzing naar de originele film uit 1954 waarin het radioactieve monster Tokyo vernielt. De trailer is volledig in zwart-wit en toont Godzilla middenin een vernielde stad. Hij moet een gedacht geven van hoe de film eruit zal zien, aangezien de echte opnames nog niet van start zijn gegaan. Julliette Binoche maakt momenteel promotie voor haar nieuwe film Camille Claudel, 1915. Deze biopic over de Franse beeldhouwster Camille Claudel ging in première op het filmfestival van Berlijn en Binoche speelt de hoofdrol. Claudel was erg belangrijk in het leven van beeldhouwer Rodin (De Denker,...). Ze was zijn rechterhand, muze en maîtresse. In 1893 brak Claudel met Rodin om zich volledig op haar eigen werk te richten, maar dit werd haar niet in dank afgenomen. Uiteindelijk verbande haar familie Claudel naar een gesloten gesticht, waar ze in 1943 eenzaam en zwaar ongelukkig stierf. Hoe Binoche deze rol vertolkt ziet het grote publiek op 13 maart, al moet je wel naar Frankrijk om de film te zien. De remake van Godzilla wordt geregisseerd door Gareth Edwards (Monsters,...). Frank Darabont (The Shawshank Redemption,...) neemt het scenario onder handen. Lees dit artikel en je komt meer te weten over hen en over de geschiedenis van Godzilla. (CM) Trailer remake Godzilla