Het nummer 'Survival', dat gespeeld zal worden wanneer de atleten het stadion betreden en wanneer ze hun medaille in ontvangst nemen, heeft nu dus ook een eigen clip.

De video is een compilatie van een reeks historische beelden en brengt een overzicht van de Olympische Spelen door de jaren heen.

Onlangs heeft Muse ook de trailer van een nieuw studioalbum vrijgegeven. De opvolger van 'The Resistance' uit 2009 zal in september verschijnen en wordt opgenomen in Londen.

De bandleden zijn erg karig met informatie over hun nieuwe plaat. Bassist Chris Wolstenholme beweerde in een interview met Kerrang! Magazine wel dat het tijd was om een lijn te trekken onder het verleden. 'Onze nieuwe plaat wordt iets helemaal anders.' (AVL)

Het nummer 'Survival', dat gespeeld zal worden wanneer de atleten het stadion betreden en wanneer ze hun medaille in ontvangst nemen, heeft nu dus ook een eigen clip.De video is een compilatie van een reeks historische beelden en brengt een overzicht van de Olympische Spelen door de jaren heen.Onlangs heeft Muse ook de trailer van een nieuw studioalbum vrijgegeven. De opvolger van 'The Resistance' uit 2009 zal in september verschijnen en wordt opgenomen in Londen.De bandleden zijn erg karig met informatie over hun nieuwe plaat. Bassist Chris Wolstenholme beweerde in een interview met Kerrang! Magazine wel dat het tijd was om een lijn te trekken onder het verleden. 'Onze nieuwe plaat wordt iets helemaal anders.' (AVL)