De kogel is door de kerk: Mila Kunis vertolkt straks een rol in 'The Wizard Of Oz'. Jackie uit That 70's Show zal de rol van Theodora op zich nemen. Recent Oscarpresentator James Franco kruipt in de huid van Oz.

'Oz: The Great and Powerful' is een prequel op het verhaal 'The Wizard of Oz' van L. Frank Baum en vertelt het verhaal van de tovenaar. De film zal geregisseerd worden door Sam Raimi en wordt in de zalen verwacht in 2013.

In afwachting van het filmen van 'Oz: The Great and Powerful' zit Kunis echter niet stil. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan 'Friends with Benefits' waar ze Justin Timberlake ondeugend in de ogen kijkt én staat ze op de set van 'Ted'. Daar ontmoet ze Mark Wahlberg en haar baas bij 'Family Guy' Seth MacFarlane.

Pieter Devriese

De kogel is door de kerk: Mila Kunis vertolkt straks een rol in 'The Wizard Of Oz'. Jackie uit That 70's Show zal de rol van Theodora op zich nemen. Recent Oscarpresentator James Franco kruipt in de huid van Oz. 'Oz: The Great and Powerful' is een prequel op het verhaal 'The Wizard of Oz' van L. Frank Baum en vertelt het verhaal van de tovenaar. De film zal geregisseerd worden door Sam Raimi en wordt in de zalen verwacht in 2013. In afwachting van het filmen van 'Oz: The Great and Powerful' zit Kunis echter niet stil. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan 'Friends with Benefits' waar ze Justin Timberlake ondeugend in de ogen kijkt én staat ze op de set van 'Ted'. Daar ontmoet ze Mark Wahlberg en haar baas bij 'Family Guy' Seth MacFarlane.Pieter Devriese