Eerder bevestigden acteurs Gérard Depardieu, Kiefer Sutherland en Johnny Hallyday hun medewerking aan de boevenkomedie. Richard Rionda Del Castro is producer van dienst. Hij staat bekend als producer van misdaad- en actiefilms.

De komedie vertelt het verhaal van een bende klungelende boeven die per ongeluk een gouden muntstuk buit maken. Helaas blijkt hun vangst het bezit van een topgangster te zijn, met alle narigheden van dien.

Op dit ogenblik is Mel Gibson met co-actrice en regisseuse Jodie Foster de film 'The Beaver' aan het promoten op de Croisette in Cannes. De prent werd buiten competitie vertoond.

J.H.

Eerder bevestigden acteurs Gérard Depardieu, Kiefer Sutherland en Johnny Hallyday hun medewerking aan de boevenkomedie. Richard Rionda Del Castro is producer van dienst. Hij staat bekend als producer van misdaad- en actiefilms. De komedie vertelt het verhaal van een bende klungelende boeven die per ongeluk een gouden muntstuk buit maken. Helaas blijkt hun vangst het bezit van een topgangster te zijn, met alle narigheden van dien. Op dit ogenblik is Mel Gibson met co-actrice en regisseuse Jodie Foster de film 'The Beaver' aan het promoten op de Croisette in Cannes. De prent werd buiten competitie vertoond. J.H.