In juni pakt Vanity Fair uit met een cover story over de langverwachte film in de Star Wars-reeks. Bekende fotografe Annie Leibovitz bezocht de zorgvuldig bewaakte set voor een fotoshoot achter de schermen. Hoewel de digitale editie pas op 7 mei online komt en de papieren versie op 12 mei, heeft Vanity Fair naar aanleiding van de officiële Star Wars-fandag zowel de voorpagina als enkele foto's van de reportage cadeau gedaan. Een traktatie die Knack Focus ook de Belgische fans niet wil ontzeggen.

De voorpagina toont hoofdrolspelers Daisy Ridley en John Boyega samen met ouwe rotten in het vak Harrison Ford, die Han Solo speelt en zijn toegewijde compagnon Chewbacca.

Op de andere beelden zijn onder andere Adam Driver (van de serie Girls) die slechterik Kylo Ren speelt, Oscar Isaac (van de film Inside Llewyn Davis) als vechtpiloot Poe Dameron en Oscarwinnares Lupita Nyong'o, volledig bedekt met C. G. I. spotten te zien .

Een blik binnen het kasteel van piraat Maz Kanata, Vanity Fair / Annie Leibovitz
Een blik binnen het kasteel van piraat Maz Kanata © Vanity Fair / Annie Leibovitz
Slechterik Kylo Ren (Adam Driver) leidt twee stormtroopers, Vanity Fair / Annie Leibovitz
Slechterik Kylo Ren (Adam Driver) leidt twee stormtroopers © Vanity Fair / Annie Leibovitz
Oscar Isaac speelt gevechtspiloot voor 'The Resistance' Poe Dameron , Vanity Fair / Annie Leibovitz
Oscar Isaac speelt gevechtspiloot voor 'The Resistance' Poe Dameron © Vanity Fair / Annie Leibovitz
Regisseur J. J. Abrams geeft instructies aan Daisy Ridley, die heldin Rey vertolkt, Vanity Fair / Annie Leibovitz
Regisseur J. J. Abrams geeft instructies aan Daisy Ridley, die heldin Rey vertolkt © Vanity Fair / Annie Leibovitz
Via C. G. I wordt Lupita Nyongo'o getransformeerd tot personage Maz Kanata , Vanity Fair / Annie Leibovitz
Via C. G. I wordt Lupita Nyongo'o getransformeerd tot personage Maz Kanata © Vanity Fair / Annie Leibovitz
Voorpagina van de juni- editie van Vanity Fair, Vanity Fair / Annie Leibovitz
Voorpagina van de juni- editie van Vanity Fair © Vanity Fair / Annie Leibovitz

(FdC)

In juni pakt Vanity Fair uit met een cover story over de langverwachte film in de Star Wars-reeks. Bekende fotografe Annie Leibovitz bezocht de zorgvuldig bewaakte set voor een fotoshoot achter de schermen. Hoewel de digitale editie pas op 7 mei online komt en de papieren versie op 12 mei, heeft Vanity Fair naar aanleiding van de officiële Star Wars-fandag zowel de voorpagina als enkele foto's van de reportage cadeau gedaan. Een traktatie die Knack Focus ook de Belgische fans niet wil ontzeggen.De voorpagina toont hoofdrolspelers Daisy Ridley en John Boyega samen met ouwe rotten in het vak Harrison Ford, die Han Solo speelt en zijn toegewijde compagnon Chewbacca. Op de andere beelden zijn onder andere Adam Driver (van de serie Girls) die slechterik Kylo Ren speelt, Oscar Isaac (van de film Inside Llewyn Davis) als vechtpiloot Poe Dameron en Oscarwinnares Lupita Nyong'o, volledig bedekt met C. G. I. spotten te zien .(FdC)