Het 2 in 1 International Film Festival, dat liep van 21 tot 24 oktober, maakt er een erezaak van om films voor te stellen die "uitdagen en verrassen, films die klassieke culturele codes doorbreken door er nieuwe te creëren". De Internationale jury bestond dit jaar uit Lukas Moodysson, Kerry Fox, Michael Rowe, Alexey Medvedev en Kira Moratova.

Voor zijn rol als Jacky in "Rundskop" oogst Matthias Schoenaerts internationaal lof. Het internationale vakblad Variety omschrijft zijn vertolking als "een carrièrebepalende, intens fysieke hoofdrol" terwijl The Hollywood reporter het heeft over een "standout performance".

De film "Rundskop", die zijn internationale première kende op het Internationaal Filmfestival van Berlijn, is dit jaar de Belgische inzending voor de Oscars.

Het 2 in 1 International Film Festival, dat liep van 21 tot 24 oktober, maakt er een erezaak van om films voor te stellen die "uitdagen en verrassen, films die klassieke culturele codes doorbreken door er nieuwe te creëren". De Internationale jury bestond dit jaar uit Lukas Moodysson, Kerry Fox, Michael Rowe, Alexey Medvedev en Kira Moratova. Voor zijn rol als Jacky in "Rundskop" oogst Matthias Schoenaerts internationaal lof. Het internationale vakblad Variety omschrijft zijn vertolking als "een carrièrebepalende, intens fysieke hoofdrol" terwijl The Hollywood reporter het heeft over een "standout performance". De film "Rundskop", die zijn internationale première kende op het Internationaal Filmfestival van Berlijn, is dit jaar de Belgische inzending voor de Oscars.