Belgica, van Groeningen schreef het samen met theatermaker Arne Sierens, vertelt het verhaal van een café waar twee broers samen aan het roer staan en hun onderlinge rivaliteit. Matthias Schoenaerts werd in februari nog trots aangekondigd als één van de hoofdrolspelers, maar trekt zich dus nu terug. Stef Aerts speelt de andere hoofdrol.

In het persbericht staat ook te lezen dat de cast van Belgica binnenkort wordt bekendgemaakt. De opnames van de opvolger van 'The Broken Circle Breakdown' starten op 1 december. (AB)

Belgica, van Groeningen schreef het samen met theatermaker Arne Sierens, vertelt het verhaal van een café waar twee broers samen aan het roer staan en hun onderlinge rivaliteit. Matthias Schoenaerts werd in februari nog trots aangekondigd als één van de hoofdrolspelers, maar trekt zich dus nu terug. Stef Aerts speelt de andere hoofdrol.In het persbericht staat ook te lezen dat de cast van Belgica binnenkort wordt bekendgemaakt. De opnames van de opvolger van 'The Broken Circle Breakdown' starten op 1 december. (AB)